Αναγνώστες

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Και το τανκ στο Πολυτεχνείο τη νομιμότητα αποκατέστησε!


Πηγή
Περίπου την ίδια ώρα με τη Χούντα του Παπαδόπουλου, λίγες μόνο ημέρες νωρίτερα και 40 χρόνια μετά διάλεξε η Χούντα SSαμαρά για να βάλει τα σύγχρονα τανκς στο κτήριο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, το κτήριο της Θείας Λένας και της Λιλιπούπολης, της Ελληνικής Ραδιοφωνίας του Μάνου Χατζηδάκη, του Θεάτρου της Δευτέρας, της Ελληνικής Τηλεόρασης του Χριστού που Ξανασταυρώνεται!

Γύρω στις 3.00 το πρωί της 17ης Νοεμβρίου 1973 έριχνε την πύλη του Πολυτεχνείου ο στρατιώτης Σκευοφύλαξ, για να το μετανιώνει μετά για ολόκληρη τη ζωή του και να ντρέπεται να πει την αληθινή του ιστορία ακόμα και στα ίδια τα παιδιά του. Στις 4:20 τα χαράματα της 7ης Νοεμβρίου 2013 διμοιρίες ΜΑΤ εισέβαλαν στο κτήριο που ανήκει στον ελληνικό λαό, αλλά όπου απαγορεύεται να εισέλθει ο ελληνικός λαός, απαγορεύεται να έχει φωνή ο ελληνικός λαός και οι νόμιμα εκλεγμένοι εκπρόσωποί του.

Φαίνεται πως έτσι ανοίγει η χούντα SSαμαρά τον εορτασμό της επετείου της 17 Νοεμβρίου, όχι όπως τον γνωρίζαμε, σαν εορτασμό μιας εξέγερσης, αλλά σαν ύμνο στην παλινόρθωση της κρατικής βίας και αυθαιρεσίας, της νομιμότητας των οπλισμένων πραιτοριανών εναντίον των άοπλων λαών.

Και τα τανκς στο Πολυτεχνείο του 1973 τη νομιμότητα της Χούντας του Παπαδόπουλου αποκατέστησαν, αυτή την ίδια που επικαλούνται σήμερα οι Κεδίκογλου, SSαμαράς, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης, Βορίδης κλπ συμμορίτες που κυβερνάνε χάρη στα οπλισμένα σκυλιά τους, που κρύβονται άνανδρα πίσω από τις ασπίδες, τις μπότες, τα κράνη, τα γκλομπς και τα χημικά αέρια.


Κι όπως και το '73 έτσι και σήμερα ένας μόνο μπορεί να τους εμποδίσει, ένας μόνο μπορεί να τους νικήσει, ένας μόνο δικαιούται να το κάνει, ένας μόνο δικαιούται και νομιμοποιείται να εγκαταστήσει την πραγματική και ουσιαστική νομιμότητα: ο ελληνικός λαός! Και αν δεν το αποφασίσει αυτός, κανείς άλλος δεν μπορεί να τον υποκαταστήσει.

Η ΕΡΤ μας ανήκει και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας την πάρει. Πρέπει όμως να παλέψουμε για να την κρατήσουμε, κανείς δεν θα μας τη χαρίσει. Αυτό το καθεστώς απέδειξε για πολλοστή φορά τι είναι και τι εξυπηρετεί. Χαρίζει τις δημόσιες συχνότητες, τις δικές μας συχνότητες στους δικούς του ιδιώτες για να προπαγανδίζουν τις βρωμιές τους και να ασκημονούν επάνω στους εγκεφάλους μας και στις ψυχές των παιδιών μας και εμείς δεν έχουμε φωνή, δεν έχουμε δίαυλο πραγματικής ενημέρωσης. Στο χέρι μας είναι να τον οικοδομήσουμε, στο χέρι μας είναι όλα! 

Η ιστορία αυτού εδώ του τόπου έχει πολλά, πάρα πολλά να μας διδάξει. Σε αυτή τη συγκυρία έχουμε την υποχρέωση να πάρουμε τα μαθήματά μας και δεν έχουμε το δικαίωμα να επιτρέψουμε την καταστροφή αυτού του τόπου. Έχουμε υποχρέωση να τον παραδώσουμε στα παιδιά μας, να τον παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ακόμα καλύτερο απ' ότι τον βρήκαμε.

Ελληνικέ λαέ, ξύπνα, ήρθε η ώρα σου, εδώ και καιρό η ιστορία σου χτυπά επίμονα την πόρτα κι εσύ κωφεύεις!

28-Ρ/Σ, Είμαστε άοπλοι, Αγωνίσου μέχρι το πρωί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου